Kontakta oss webmaster@onyxsweden.se

Vårens skotrender

När våren kommer, kommer även vårmodet. Och vill man ha koll på hur de hetaste accessoarerna, nämligen skorna, ska se ut i vår kan man fortsätta läsa här. Vi ser flera trender och många av dem kanske är lite för svala för att bära under den svenska våren.

4903138-fashionable-platform-red-pumps (1)

På Harper Bazaars hemsida kan man läsa om de hetaste trenderna när det kommer till skor i vår. Bland annat kan man läsa att skor i silverfärger är något att satsa på i vår och att cowboyboots och western-inspirerade skor är på modet. En annan trend som man skriver om är en trend som i flera år nu varit oerhört trendig och populär – nämligen trenden med sneakers. Modevärlden verkar inte få nog av sneakers och inte heller konsumenterna.

Köp rejälare skor

I Sverige kanske man inte kan frossa i vårskor på samma sätt som i andra länder. Vårt klimat tillåter ju inte öppna och nätta skor förrän när sommaren i princip är här. I Sverige är det bättre att till våren satsa på ett par rejäla Timberland kängor och skor eller varför inte ett par uggs. Oavsett om man vill satsa på de våriga och luftiga skorna redan nu, eller om man är lite mer av en realist och inser att det inte riktigt är dags än, kan man köpa skor billigt på nätet från exempelvis det här företaget.

Realitystjärnorna gör skor

Om man vill ha ett par skor i vår som är gjorda av de största realitystjärnorna just nu kan man faktiskt köpa skor från Kylie och Kendall Jenners kollektion. I Expressen kan man läsa att skokollektionen kommer att finnas i affärerna nu i vår och sortimentet ska enligt uppgifter bestå av både höga klackar och sneakers. Skorna kommer även att ha mycket snörning, spetsig tå och det kommer finnas stövletter med öppen tå.