Kontakta oss webmaster@onyxsweden.se

Finn rätt halsband för dig

Ett halsband lyfter varje outfit och den centrala placeringen på kroppen ger halsbandet en särskild symbolisk lyskraft. I ett halssmycke kan du bära dina minnen, uttrycka din attityd och visa att du följer med i de senaste trenderna. Läs mer om säsongens hetaste smycken.

Gult är den solklara trendfärgen 2020 och vad passar bättre till gula fashionplagg om inte guld? En strålande fördel för dig som vill haka på den guldiga trenden är Edblad halsband som har en bas av stål och guldplätering i 14 karat vilket ger mycket valuta för pengarna. Detta märke som har marknadsfört sig med stålsmycken som sin specialitet har flera spännande designer i år. Ett fint exempel är den kraftfulla designen i ”Power”-serien. Halsbandet med en berlock i form av en teknikinspirerad ”powerknapp” uttrycker både styrka och ungdomlig trendmedvetenhet.

Bokstavshalsband

halsbandDen ihållande 90-talstrenden inom modevärlden är fortsatt stark och nu går det äntligen att finna de legendariska bokstavshalsbanden i smyckesbutikerna. Välj en bokstav med första bokstaven i ditt eget namn eller hos någon som du tycker om. De mindre berlockerna kan bäras på en kortare kedja och de lite större får gärna placeras på en lång och kraftig kedja i modigt hiphop-manér. Förutom bokstavshalsband har även andra smycken kommit tillbaka.

”Chokers, alltså korta halsband som sitter tight runt halsen, är tillbaka. Bland annat Ivanka Trump har hakat på”, skriver Svenska Yle i en artikel.

Färgade stenar

Det glittrar fortfarande i smyckesbutikerna av vita stenar, kubisk zirkonia och diamanter. Men experter förutspår en trend mot fler färgade stenar. Välj ett halsband med exempelvis grön agat eller kubisk zirkonia för att få en fin färgklick till din outfit. Den klassiska briljantberlocken får en mjuk och fin känsla i Edblads halsband med ljusrosa kubisk zirkonia.