Kontakta oss webmaster@onyxsweden.se

Snygga accessoarer från Asos med rabatt

Accessoarer är alltid pricken över i:et i din outfit. Med hjälp av väskor och smycken kan du göra en mondän vardagsklädsel spektakulär och enkelt glida från kontor till after work.

Den brittiska webbshoppen Asos är alltid en säker källa till inspiration och trendriktiga accessoarer, skor och kläder. Oberoende av om du är ute efter smycken, solglasögon, väskor eller kepsar så är det din självklara destination. Använd en Asos-rabattkod när du vill handla lite billigare.

Klä dig i årets trender

Accessoarer och smycken är ett utmärkt sätt att hålla sin stil uppdaterad utan att behöva investera i en helt ny garderob. För den som inte gillar starka färger kan stora smycken vara ett bra alternativ under vår och sommar. Extra stora hoops kommer att sitta i alla fashionistas öron under kommande säsonger. För även om hoop-örhänget fortfarande kan väcka starka känslor går det inte att komma ifrån att:

”…modellen under senare år alltmer smugit sig in i dagens samtida garderober, domi­nerade av bekväm streetwear, och gjort sig lika självklar och hemmastadd som allestädes närvarande sneakers och luvtröjor.” sammanfattar modegurun Susanne Ljung i en av sina stilkrönikor på Dagens Nyheter.

Väskor i både läder och vegansk material finns i överflöd på Asos. Om förra årets trend var miniväskan som bars tvärs över kroppen så är det nu istället riktigt stora oversizemodeller som gäller. Släng den nonchalant över axeln eller bär den tvärs över. Det samma gäller för solglasögonen som gärna ska täcka så mycket som möjligt av ansiktet för en klassisk filmstjärnelook.