Kontakta oss webmaster@onyxsweden.se

Skydda dina accessoarer och värdesaker med en säkerhetsdörr

Det är säkert många som äger dyra värdesaker och accessoarer i form av smycken, väskor och skor med mera, men som kanske inte har lust att låsa in dem i bankfack. Kanske är de inte så värdefulla att det krävs bankfack eller så har de mer med ett affektionsvärde att göra. Genom att installera en säkerhetsdörr som också fungerar bra mot eldsvåda kan du skydda både dig och dina accessoarer med råge.

Med säkerhetsdörrar från Dörrakuten behöver du inte längre oroa dig om det skulle komma klåfingriga inkräktare och fundera på att bryta sig in hos dig. Säkerhetsdörrar går att installera i både flerfamiljshus och i villor och radhus, så se till att göra det nu var du än bor!

Säkerhetsdörr i kombination med smarta förvaringslösningar

Utöver en säkerhetsdörr kan det vara bra att tänka lite smart vad gäller förvaringslösningar av dina värdesaker. Även om dörren fungerar som barriär för tjuvar så finns det ju alltid en liten risk med att de tar sig in via ett fönster istället. Därför är det viktigt att ha ett fungerande larm i hemmet, speciellt om du bor på bottenvåningen eller i ett hus.

Fundera också över hur du kan gömma dina prylar hemma på bästa sätt. Kanske kan du köpa ett extremt säkert kassaskåp med kodlås eller satsa på ett svårt gömställe bakom en garderob eller liknande där du lägger dina finaste saker. Förvaringslösningar finns det gott om, det gäller bara för dig att hitta små ”lönngångar och gömställen” i hemmet där prylarna kan vila. Det har till exempel hittats rena guldgruvorna uppe på folks vindar, bland annat hos en familj i Helsingfors.

Närmare 160 verk av konstnären Santeri Salokivi hittades i en odefinierbar hög på en vind i Helsingfors. Nu ställs den sensationella samlingen ut och alla verk är till salu.