Kontakta oss webmaster@onyxsweden.se

Välgörande ansiktsbehandlingar

Förutom en balanserad kost är huden minst lika viktig att ta hand om med välgörande ansiktsbehandlingar och regelbunden hudvård. Kombinera dina behandlingar hos professionella hudterapeuter med ansiktsmasker för hemmabruk – då kan du njuta av återkommande spa-lyx och samtidigt vara snäll mot plånboken. Läs mer om olika typer av ansiktsbehandlingar som du kan göra på salong och hur du gör en proffsig ansiktsbehandling hemma.

Din hy påverkas såklart av faktorer som stress, hormonrubbningar, oregelbunden kost och säsongsförändringar – framförallt på hösten och vintern när huden ofta behöver extra kärlek och mer näring. Förebygg en trött och livlös hy med återfuktande ansiktsbehandlingar, i kombination med bra hudvårdsprodukter. Låt däremot en hudterapeut ta hand om en envisare problemhy.

Vårda din hud

  • Gör hudanalys på salong – ta reda på din hudtyp
  • Återkommande ansiktsbehandlingar
  • Regelbunden peeling och portömning
  • Bra rutiner och hudvårdsprodukter utifrån hudtyp/årstid

Olika ansiktsbehandlingar

Unna dig själv en skonsam skönhetsbehandling på en professionell salong. Välj mellan olika ansiktsbehandlingar, där hudterapeuten anpassar produkterna efter din hudtyp. En djuprengörande behandling är perfekt att börja med om du aldrig gjort en ansiktsbehandling förut och passar även dig som är i behov av porrengöring. En klassisk ansiktsbehandling är den vanligaste och finns på alla salonger. Huden blir härligt återfuktad och får fin lyster. Vill du helt enkelt skämma bort dig själv med en lyxigare behandling, ska gifta dig eller gå på ett större event finns mängder av behandlingar. Askungebehandlingen är en av dem och du får en ordentlig skönhetsboost och en bestående, uppstramande effekt upp till en vecka efter behandlingen.

Tips för hemmabruk

Varva professionella ansiktsbehandlingar på salong med enklare behandlingar hemma. Börja med att ta bort rester av smink med en oljebaserad rengöring och tvätta ansiktet från orenheter med en vattenlöslig rengöring som verkar på djupet. Ta bort gamla hudceller med en ansiktspeeling som gör susen mot torr, fet hud och samtidigt stimulerar nya hudceller. Massera ansiktet innan du lägger en lermask som tar bort porer och rengör på djupet eller en uppstramande mask med kylande effekt för mer näring exempelvis. Avsluta med en lugnande hudvårdsprodukt eller nattkräm.