Kontakta oss webmaster@onyxsweden.se

Bli av med pinsam hårväxt

Tröttnat på att ansa pinsam hårväxt jämt och ständigt? Då kan det vara hög tid att satsa på någon av de mer permanenta metoderna som i alla fall ger dig mer tid mellan ansningarna. Här är några tips på vilka behandlingar det finns på marknaden i syfte att ta bort hår.

Det finns flera anledningar till varför man skulle vilja genomgå en behandling för permanent hårborttagning och visst finns det olika behandlingar allt välja mellan. Men vilken ska man satsa på? Värt att veta innan en behandling, oavsett vilken man väljer, är att ingenting är permanent till 100 procent. Däremot finns det behandlingar som du bara behöver göra en gång var tredje år eller så för att bättra resultatet.

”Fjun, strån, mustasch och skäggväxt. Många kvinnor besväras av hårväxt i ansiktet. Men det går att bli av med håret.” – läs mer.

Oavsett var din pinsamma hårväxt än sitter så finns det olika behandlingar som syftar till att bekämpa hårväxten permanent. Till exempel skriver Expressen om hela 9 stycken olika metoder såsom Diatermi vilken man genomför med nålar, IPL vilket är en sorts laserbehandling och sedan just laserbehandling men vad man ska veta med denna är att den fungerar mindre bra för dig med rött, grått, blont, vitt eller alltför fjunigt hår. Sedan finns såklart de mindre permanenta alternativen du själv kan ge dig p såsom att noppa med pincett eller använda epilator, men var då väl medveten om att hårstråets karaktär kan ha ändrats tills att det växer ut igen – tar du till exempel bort ett fjun kan det växa ut som ett grovt svart strå om det vill sig illa. Samma gäller när du trådar bort håret, det är dock bra för blodcirkulationen men det ger samtidigt mer näring till hårstråna vilket i sin tur kan göra att hårväxten accelererar ordentligt.