Kontakta oss webmaster@onyxsweden.se

Använd håret som accessoar

Håret är utan tvekan din bästa accessoar som du med enkla medel kan anpassa efter både humör, tycke och smak. Vilka produkter behöver du för att vårda, styla och fixa ditt hår för att hänga med i trendsvängarna? Läs mer här.

Det är inte bara accessoarer som halsband, örhängen och väskor som kan lyfta en outfit, utan håret spelar en minst lika viktig roll för att din look ska kännas komplett. Ett rikt och välskött hårsvall som kan flätas, sättas upp, färgas eller nivåklippas kan ta din trendkänsla till nya nivåer.

Så vårdar du ditt hår

volymhårFör att ditt hår ska vara starkt nog att kunna förse din stil med en trendsäker accessoar behöver du vårda det ömt. Därför ska du satsa på vårdande hårinpackningar som får ditt hår att glänsa. Torrt och sprött hår ger kluvna toppar och ett hår som ser visset och trött ut. Du kan enkelt använda olivolja och honung för att själv skapa en mild hårinpackning.

Du måste också satsa på ett schampo som passar ditt hår och den stil du vill förmedla. En romantisk dejt kräver att lockarna faller mjukt samtidigt som håret ser starkt och luftigt ut. Skönhetsparadiset guidar dig till de bästa produkterna och här kan du hitta ditt bästa volymschampo för bästa resultat och du blir inte besviken.

Välj rätt produkter

Förutom vårdande schampon, hårinpackningar, balsam och hårspray behöver du också en uppsättning av olika hjälpmedel för att kunna stajla ditt hår på ett effektivt sätt. Hårfön, plattång, spolar och papiljotter gör att du kan leka med håret på olika sätt för att få det att matcha din stil. Stilikonen prinsessan Sofia bär till exempel ofta breda diadem i olika stilar och material för att matcha sina kläder. Det går även att leka en hel del med färg och form där du kan prova det mesta efter tycke och smak. Uppklippt hår låter dig till exempel behålla längden samtidigt som du kan experimentera med volym och bygga frisyrer med snoddar, nålar och en hel del annat.