Kontakta oss webmaster@onyxsweden.se

Höstens hårtrender

Hösten bjuder på en rad olika härliga hårtrender och vi vill exempelvis färga våra hår lite mer åt det röda och guldiga hållet. Dessutom vill vi ha lugg, naturligt krull och bra textur.

tjej-har-smink

I Expressen kan man läsa om årets trender när det kommer till hår. Och om förra året var det år som vi fick fullständigt bananas med galna pastellfärger och vågade frisyrer, är 2016 precis det motsatta. Nu vill vi att våra hår ska se naturliga ut både i texturen och i färgen. Vi vill nämligen komma åt det där naturliga svallet som många kan få utan att behöva göra påkostade besök till frisören. De som inte har självfall och ett naturligt snyggt hår, kan få det att verka så genom att använda rätt stylingverktyg och produkter.

Lugg och krull

Men även om naturligt är trendigt ser vi även en del lite roligare trender som den som vill ha en förändring kan anamma. I Damernas Värld kan man till exempel läsa om en trend som man kallar för 1980-talslockar. Har man redan superkrulligt hår är det bara att krama i lite bra produkter och se till att lockarna verkligen är kompakta. Har man inte lockigt hår, tar man bara fram locktången och ser till att håret blir riktigt krulligt. En annan trendig frisyr är långt hår med lugg. Denna kan man åstadkomma genom att sätta in ett gäng långa extensions och klippa av luggen till en passande längd. Vill man hitta en salong som är bra på det här med hårförlängningar är det bara att googla ”hårförlängning Stockholm” eller den stad man befinner sig i.

Höstens varma färger

Den som är intresserad av vilka färger som den trendmedvetna bör satsa på i höst bör läsa i Metro Mode. Där har man nämligen skrivit om allt vad gäller färger. Där finns dessutom färgförslag som passar både den modiga och den som vill ta det säkra före det osäkra. Några exempel på hårfärger som är helt rätt i höst är:

  • Lyxigt guldig ton.
  • Rosé-färgat hår.
  • Rött hår.