Kontakta oss webmaster@onyxsweden.se

Trendigaste väskorna

En väska är något som alla kvinnor måste ha åtminstone en utav och självklart finns det en massa trender som man kan följa om man har lust. I vår är det exempelvis cityväskan och ryggsäcken som är favoriter.

608449-female-bag (1)

När det kommer till mode, och framförallt accessoarer, så är det vissa trender som är hetare än andra och de varierar verkligen från säsong till säsong. Ena säsongen är en stor väska het medan det i nästa säsong absolut är en liten väska som gäller. Samma sak är det när man talar om skor. På vårsäsongen kanske ett par höga klackar är det enda rätta och sedan på höstsäsongen ser man bara platta skor överallt. Ja, det är inte lätt att hänga med i alla trender och man måste verkligen vara på ständig spaning för att veta vad som är populärt och inte. För att hjälpa alla på traven i vår har vi bestämt oss för att prata lite om vårens alla handväskor och vad som är inne just den här säsongen.

Ryggsäcken tillbaka

Till vår hjälp har vi tidningen Metro som har hittat de allra snyggaste och trendigaste väskorna den här säsongen och vilken stil man ska satsa på när man handlar sin nya väska. Man börjar med att lyfta upp den så kallade cityväskan som passar perfekt att ha på jobbet eller när man är på språng i staden. Väskan är liten och hård och passar verkligen alla typer av outfits. Om man vill så kan man till och med ta med den under en utekväll, även om den inte riktigt är den perfekta partyväskan. En annan goding som man slår ett slag för är ryggsäcken. Den här väskan, som tidigare förknippats med skolbarn, har verkligen fått ett uppsving de senaste säsongerna. Den slår ännu större den här våren och alla moderiktiga människor kommer garanterat ha en på ryggen.

Skinn och svart

När det kommer till vilka färger och material som är trendiga på väskorna är det framförallt lyxiga material som skinn som gäller. Det är även väldigt poppis med ormskinnsmönstrade väskor och självklart är svart den absolut trendigaste färgen, som vanligt.